Curcan cu citrice și ierburi
Citrus-and-Herb Turcia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 252 calorii, 42G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, portocale, lămâi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Cu Ierburi Și Citrice, Curcan glazurat cu ierburi și citrice, și Curcan Cu Citrice Și Ierburi Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul de curcan uniform cu sare și piper.
Se amestecă untul, rozmarinul și salvia. Slăbiți pielea de curcan fără a o desprinde; întindeți amestecul de unt sub piele. Aranjați un sfert din felii de portocale și lămâie peste amestecul de unt. Trageți ușor pielea peste fructe. Se acoperă cu spray de gătit.
Așezați curcanul într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Așezați ceapa și feliile de portocală și lămâie rămase în tigaie.
Coaceți la 325 timp de 2 ore și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 170, ungând la fiecare 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit pentru a preveni rumenirea excesivă după 1 oră și 30 de minute, dacă este necesar.
Se servește cu Salsa de afine.