Curcan cu aragaz lent cu salvie și slănină

Curcanul cu aragaz lent cu salvie și slănină este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 574 calorii, 80g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcovi tăiați pentru bebeluși, ardei de usturoi, piept de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie, Împachetări cu curcan, slănină și Avocado cu aragaz lent, și Risotto de salvie cu ciuperci cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Puneți curcanul în aragaz.
Se presară cu piper de usturoi.
Așezați cartofi și morcovi în jurul curcanului.
Se amestecă slănină, sos, făină, salvie și sos Worcestershire într-un castron mic; se toarnă peste curcan și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Serviți curcanul cu legume și sos.