Curcan Creol Cu Saramură De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul creol cu ierburi. Această rețetă face 20 de porții cu 406 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr brun, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan Sărat Cu Ierburi, Curcan Cu Saramură, și Curcan Sărat Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și 6 căni de cidru de mere într-o oală la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când zahărul și sarea se dizolvă. Se amestecă restul de 6 căni de cidru de mere. Se răcește complet amestecul.
Clătiți curcanul cu apă rece.
Așezați într-o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului și puneți curcanul în pungă într-o a doua pungă; adăugați amestec de cidru în prima pungă cu curcan. Pungi sigure. Refrigerați 12 până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional. (Dacă lipsește spațiu în frigider, asigurați pungile, puneți-le într-un răcitor de băuturi și acoperiți-le cu gheață. Verificați periodic și înlocuiți gheața, dacă este necesar.)
Scoateți curcanul din pungi și aruncați saramura. Clătiți curcanul cu apă rece; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Slăbiți și ridicați pielea din curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; întindeți 1 lingură de condimente Creole sub piele.
Se presară 1 lingură de condimente în interiorul cavității.
Presărați pielea de curcan cu restul de 2 linguri de condimente Creole.
Lăsați curcanul să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați curcanul pe un suport de prăjire, cu pieptul în sus; periați întreaga pasăre cu unt topit. Prăjiți aproximativ 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 18
(Protejați curcanul cu folie de aluminiu după 1 oră pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.)
Periați cu sucuri de tigaie ocazional în ultimele 60 de minute de gătit.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.