Curcan Creol Cu Saramură De Ierburi

Curcan Creol Cu Saramură De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul creol cu ierburi. Această rețetă face 20 de porții cu 406 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr brun, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan Sărat Cu Ierburi, Curcan Cu Saramură, și Curcan Sărat Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și 6 căni de cidru de mere într-o oală la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când zahărul și sarea se dizolvă. Se amestecă restul de 6 căni de cidru de mere. Se răcește complet amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
3
Așezați într-o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului și puneți curcanul în pungă într-o a doua pungă; adăugați amestec de cidru în prima pungă cu curcan. Pungi sigure. Refrigerați 12 până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional. (Dacă lipsește spațiu în frigider, asigurați pungile, puneți-le într-un răcitor de băuturi și acoperiți-le cu gheață. Verificați periodic și înlocuiți gheața, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Toată TurciaToată Turcia
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți curcanul din pungi și aruncați saramura. Clătiți curcanul cu apă rece; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Slăbiți și ridicați pielea din curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; întindeți 1 lingură de condimente Creole sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
6
Se presară 1 lingură de condimente în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
7
Presărați pielea de curcan cu restul de 2 linguri de condimente Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Toată TurciaToată Turcia
8
Lăsați curcanul să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați curcanul pe un suport de prăjire, cu pieptul în sus; periați întreaga pasăre cu unt topit. Prăjiți aproximativ 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
11
(Protejați curcanul cu folie de aluminiu după 1 oră pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Periați cu sucuri de tigaie ocazional în ultimele 60 de minute de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista