Curcan copios și orez
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Curcanul copios și orezul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 471 de calorii , 37 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 3,03 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați sare, salsa, curcan măcinat foarte slab și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 73% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă copioasă de vită și ciuperci , Supă copioasă de pui și porumb la grătar și Supă de tortilă copioasă de pui .
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, gătiți curcanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați salsa, sosul de roșii, bulionul și sarea; căldură prin.
Se serveste cu orez; deasupra cu brânză și smântână.
Decorați cu roșii, chipsuri și măsline dacă doriți.