Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie

Friptura clasică de curcan și sosul de măruntaie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de curcan, sare kosher, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie, Curcan Prăjit Ușor Umplut Cu Sos De Măruntaie, și Prăjiți curcanul cu salvie, ceapă și sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervă pentru bulion de curcan de casă. Pat curcan uscat. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Combinați untul, Salvia tocată, cimbru, 1 1/4 lingurițe de sare, maghiran și 1/2 linguriță de piper; frecați amestecul sub pielea slăbită și peste piept și betisoare.
Așezați ceapa, țelina și frunzele de salvie în cavitatea curcanului; legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă 2 căni de bulion de curcan de casă în fundul tigaiei; așezați raftul în tigaie.
Coaceți curcanul la 425 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 325 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Coaceți la 325 pentru încă 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Scoateți curcanul din tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați curcanul să stea 20 de minute; aruncați pielea.
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Se toarnă picături printr-o sită fină în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mediu, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați suficient din restul de 2 căni de bulion de curcan de casă la picături la 3 căni egale.
Combinați amidonul de porumb și 3 linguri de apă într-un castron mic, amestecând cu un tel. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; se amestecă amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.