Curcan Chili

Rețeta Chili de curcan ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acest fel principal are 241 calorii, 27G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați curcan măcinat, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Rapid & ușor Chipotle curcan Chili pentru un # SundaySupper Chili Cook-Off, Dovleac curcan Chili: un Chili sănătos Cook Off câștigător, și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti curcanul si ceapa in cuptorul olandez de 6 litri la foc mediu aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand curcanul nu mai este roz si ceapa este frageda; scurgere.
Se amestecă ingredientele rămase, rupând roșiile.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 1 1/4 ore.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.