Curcanul afumat necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 842 de calorii , 98 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 2,9 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, pudră de chili, curcan și pudră de usturoi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt tocană de fasole Cannellini și curcan afumat , risotto cremos cu cârnați de curcan afumat și supă de linte cu curcan afumat .
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de sare, fulgii de ardei roșu, usturoiul, jalapenos și 2 litri de apă fierbinte într-o găleată sau o oală mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați curcanul, cu pieptul în jos, apoi adăugați suficientă apă rece, astfel încât curcanul să fie complet scufundat. Acoperiți și lăsați la frigider 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Combinați praf de chili, coriandru, chimen, zahăr brun, pudră de usturoi, rozmarin, cimbru, 1 lingură sare și 2 lingurițe de piper într-un castron. Slăbiți pielea pieptului de curcan cu degetele, apoi frecați maioneza sub piele. Frecați amestecul de condimente peste tot exteriorul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pune curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați trei sferturi din slănină peste piept, suprapunând feliile și fixați în mai multe locuri cu scobitori. Înfășurați picioarele cu slănina rămasă, asigurând-o cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Scurgeți așchiile de lemn. Pregătiți un afumător conform instrucțiunilor producătorului, folosind așchiile de lemn înmuiate; preîncălziți la 210 grade F. (Sau folosiți un grătar și puneți așchiile de lemn într-o cutie de afumător sub grătare; preîncălziți la minim.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneti curcanul in tava de unica folosinta pe gratarul pentru afumat sau gratar; acoperiți și gătiți 6 până la 7 ore sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 190 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați câteva pumni de așchii de lemn înmuiate în fiecare oră pentru a menține fumul. Dacă baconul se rumenește prea repede, acoperiți curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Transferați curcanul pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Scoateți slănina și tăiați curcanul. Se toaca baconul si se presara deasupra, daca se doreste. Fotografie de Yunhee Kim
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită