Curcan afumat

Curcan afumat
Curcanul afumat necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 842 de calorii , 98 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 2,9 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, pudră de chili, curcan și pudră de usturoi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt tocană de fasole Cannellini și curcan afumat , risotto cremos cu cârnați de curcan afumat și supă de linte cu curcan afumat .

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de sare, fulgii de ardei roșu, usturoiul, jalapenos și 2 litri de apă fierbinte într-o găleată sau o oală mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați curcanul, cu pieptul în jos, apoi adăugați suficientă apă rece, astfel încât curcanul să fie complet scufundat. Acoperiți și lăsați la frigider 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Combinați praf de chili, coriandru, chimen, zahăr brun, pudră de usturoi, rozmarin, cimbru, 1 lingură sare și 2 lingurițe de piper într-un castron. Slăbiți pielea pieptului de curcan cu degetele, apoi frecați maioneza sub piele. Frecați amestecul de condimente peste tot exteriorul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pune curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați trei sferturi din slănină peste piept, suprapunând feliile și fixați în mai multe locuri cu scobitori. Înfășurați picioarele cu slănina rămasă, asigurând-o cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Scurgeți așchiile de lemn. Pregătiți un afumător conform instrucțiunilor producătorului, folosind așchiile de lemn înmuiate; preîncălziți la 210 grade F. (Sau folosiți un grătar și puneți așchiile de lemn într-o cutie de afumător sub grătare; preîncălziți la minim.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneti curcanul in tava de unica folosinta pe gratarul pentru afumat sau gratar; acoperiți și gătiți 6 până la 7 ore sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 190 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați câteva pumni de așchii de lemn înmuiate în fiecare oră pentru a menține fumul. Dacă baconul se rumenește prea repede, acoperiți curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Transferați curcanul pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Scoateți slănina și tăiați curcanul. Se toaca baconul si se presara deasupra, daca se doreste. Fotografie de Yunhee Kim
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista