Curat Neglijent Joe
Rețeta Neat Sloppy Joes este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos Worcestershire, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curat Neglijent Joe, Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), și Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați morcovul și ceapa; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 8-10 minute. Se amestecă usturoiul; saut timp de 1 minut. Creșteți căldura la mediu ridicat.
Adăugați curcanul și gătiți, amestecând și rupând carnea, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de roșii, zahărul brun, Worcestershire și pudra de chili. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Se amestecă bulionul, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, dar încă Cochet, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare.
Transferați amestecul pe o farfurie; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 218°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Tăiați ambele foi de aluat în sferturi, astfel încât să aveți 8 pene. Împărțiți umplutura uniform între pene de patiserie, lingând umplutura pe jumătate din fiecare pană, de la marginea curbată spre vârf. Umeziți marginile cu apă și pliați în jumătate; ciupiți marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu dinți de furculiță, dacă doriți.
Așezați pe foaia de copt și coaceți până când aluatul se rumeneste și umplutura este fierbinte, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte sau se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de ambalat pentru prânz.