Cuptor prăjită Chile Relleno cu sos Chipotle Asado

Cuptor prăjită Chile Relleno cu sos Chipotle Asado
Cuptor prăjită Chile Relleno cu sos Chipotle Asado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1375 calorii, 26g de proteine, și 105g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.47 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, quinoa, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei roșu-sos Balsamic, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor Cu Sos De Iaurt Slab Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Chile Relleno: Preîncălziți cuptorul pentru a "fierbe" și prăjiți chilii până când pielea se înnegrește, asigurându-vă că vă întoarceți frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scoateți chiles din cuptor și puneți-l într-un vas de amestecare din oțel inoxidabil. Cojiți pielea exterioară, având grijă să nu rupeți carnea chile. Cu un cuțit ascuțit, faceți o fantă lungă pe lungimea fiecărui chile și apoi îndepărtați ușor și aruncați toate semințele. Puneți chilii deoparte în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu și sotati ceapa până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați quinoa și prăjiți timp de 3 până la 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Adăugați sare, piper și apă pentru a acoperi aproximativ 2 centimetri peste quinoa. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când apa este absorbită și quinoa este fragedă. Se întoarce pe o foaie de copt și se lasă să se răcească. Într-o tigaie curată, sotează ciupercile în unt la foc mare. Se condimentează ușor cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se lasă să se răcească. Într-un castron, combinați quinoa răcită și ciupercile cu brânză asadero, ouă, frunze de cimbru, sare și piper negru proaspăt măcinat. Umpleți fiecare ardei iute cu amestecul de umplutură până când sunt foarte plini și apoi lăsați deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru a face sosul Asado:Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Pătrundeți roșiile și apoi puneți-le într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil și combinați cu ceapa, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și cimbrul. Întoarceți pe o foaie de copt și prăjiți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când roșiile și ceapa încep să devină negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți din cuptor și procesați amestecul într-un robot de bucătărie, lucrând în loturi, dacă este necesar. Într-o cratiță de 4 litri, combinați amestecul de ceapă-roșii prelucrat cu chipotles și smântână grea și încălziți la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și păstrați sosul cald până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De PiperUlei De Piper
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Pentru a servi: Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Așezați ardeii umpluți în cuptor și prăjiți timp de 20 de minute sau până când se încălzește. Polonic suficient de sos cald asado pe 4 farfurii pentru a forma piscine mari și apoi locul 1 chile relleno pe fiecare farfurie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista