Cuptor" Mașină de pâine " Focaccia cu lucrările
Copt" mașină de pâine " Focaccia cu lucrările ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.1 pe portie, veți obține o pâine care servește 6. O porție conține 777 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, drojdie de mașină de pâine, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună pâine cu cartofi gratinați (coaptă în mașină de pâine), Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 1/2 cană de apă în mașina de pâine.
Adăugați celelalte ingrediente în această ordine: zahăr, sare, ulei, făină, drojdie, praf de usturoi, praf de ceapă, oregano și piper negru.
Așezați mașina de pâine pe setarea aluatului și începeți.Rețineți timpul pe care îl va lua mașina dvs. de pâine și setați un alt cronometru pentru această cantitate (sau faceți-l manual, folosesc cronometrul de pe cuptorul cu microunde pentru asta).de îndată ce aluatul formează o bilă (câteva minute) adăugați cele 3 linguri de apă călduță.Această cantitate de făină este mai mare decât pot suporta majoritatea mașinilor de pâine, așa că verificați la fiecare 10 minute când nu se amestecă activ.Dacă devine prea mare, opriți ciclul aluatului și reporniți-l (de aceea este nevoie de celălalt cronometru).la sfârșitul timpului (pe mașina mea este de 130 de minute) opriți mașina de pâine și scoateți aluatul.Ungeți o tigaie mare pentru pizza (sau o foaie mare dreptunghiulară de prăjituri cu laturi sau 2 tigăi mici pentru pizza) și întoarceți aluatul pe ea (de obicei pun un pic de ulei sau spray de gătit pe mâini, astfel încât să nu se lipească de mine).
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și presărați oregano și praf de usturoi.
Adăugați câte toppinguri opționale doriți (inventați unele dacă doriți).
Coaceți până devin aurii aproximativ 15-20 de minute la 177°.