Cuptor Cu Microunde Portocaliu Roughy
Reteta cuptor cu microunde portocaliu Roughy poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 225 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți apă, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orange Roughy, Orange Roughy Italiano, și Herbed Portocaliu Roughy.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un 11-in. x 7 inch. vas pentru microunde acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu portocaliu dur; se presară sare și piper.
Combinați 2 linguri suc de lămâie, 2 linguri unt și 1 linguriță apă; se toarnă peste pește. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 4 minute; scurgeți.
Combinați muștarul și sucul de lămâie rămas și apa;lingura peste peste.
Stropiți cu untul rămas. Gatiti, neacoperit, la mare timp de 2 minute sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Orange Roughy poate fi asociat cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.