Cuptor Cu Microunde Pecan Fragil

Cuptor Cu Microunde Pecan Fragil
Cuptor cu microunde Pecan fragil este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 1029 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cuptor Cu Microunde Arahide Fragil, Cuptor Cu Microunde Arahide Fragil, și Cuptor Cu Microunde Arahide Fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și siropul de porumb într-un bol de 1 1/2 litru pentru microunde, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Cuptor cu microunde la mare 4 minute; se amestecă în nuci pecan. Cuptor cu microunde la 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă untul și vanilia; cuptor cu microunde 1 minut. Se amestecă sifonul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se toarnă amestecul pe o foaie de copt ușor unsă; se răcește pe tigaie pe un suport de sârmă. Rupeți în bucăți și depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista