Cupele cu burete de lămâie ale mătușii Mariah

Cupele cu burete de lămâie ale mătușii Mariah
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cupele cu burete de lămâie ale mătușii Mariah ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 251 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}, Plăcintă cu bezea cu lămâie a mătușii Tootsie, și Budincă Cu Burete De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul într-un castron mare până când este neted și cremos; amestecați zahărul, făina, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea în unt. Bateți gălbenușurile într-un bol separat până se omogenizează; amestecați laptele în gălbenușuri. Se amestecă încet amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de lămâie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți albușurile într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma vârfuri ascuțite. Îndoiți ușor albușurile în aluat. Puneți aluatul în 6 ramekine individuale sau cupe de sufle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați căni umplute într-un vas mare de copt și turnați suficientă apă fierbinte în vas pentru a ajunge parțial până la ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când deserturile se separă într-un strat de cremă pe fund și un strat de burete ușor rumenit deasupra, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista