Cupe pentru prăjituri umplute cu moș de ouă
Cupele pentru prăjituri umplute cu moș de ouă necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți pe porție , obțineți un desert care servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 146 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de rom, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Ultimate „Surpriză” Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups , Prajitura cu cafea umplută cu fructe și Delightful Filled Pumpkin Roll sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați amestecul de budincă, smogul de ouă și laptele. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 linguriță de extract.
Transferați într-un castron mic. Acoperiți suprafața budincii cu hârtie cerată; da la frigider pana se raceste.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou și extractul rămas.
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Într-un castron mic, combina zahărul și ienibaharul. Modelați aluatul în 1 inch. mingi; se rulează în amestec de zahăr. Cu degetele înfăinate, apăsați pe fundul și în sus părțile laterale ale paharelor de brioșe în miniatură bine unse.
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când devine maro deschis. Scoateți imediat din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Chiar înainte de servire, puneți budinca în căni.
Se presara cu nucsoara. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider.