Cupe Mediteraneene De Mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați cupele mediteraneene de mămăligă. Această rețetă face 24 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de prune, busuioc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Mediteranean Fiert Cu Mămăligă, Turcia Mediteraneană Cu Brânză Elvețiană Peste Mămăligă, și Cupe De Castravete Mediteraneene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă și sare la fierbere. Reduceți căldura la fierbere blândă; amestecați încet în făină de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn timp de 15-20 de minute sau pana cand polenta se ingroasa si se trage curat de pe partile laterale ale tigaiei.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru și piper.
Spoon heaping linguri în cupe brioșă miniaturale acoperite cu spray de gătit. Folosind spatele unei linguri, faceți o indentare în centrul fiecăruia. Se acoperă și se răcește până se fixează. Între timp, într-un castron mic, combinați roșiile, brânza feta, busuiocul și usturoiul.
Desfaceți cupele de mămăligă și așezați-le pe o foaie de copt negreșită. Topiți fiecare cu 1 lingură de amestec de roșii. Broil 4 în. de la căldură timp de 5-7 minute sau până la încălzire.