Cupe grecești de iaurt și căpșuni Phyllo
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Iaurtul grecesc și cupele Phyllo cu căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Serious Eats are 374 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, unt, aluat filo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupe Phyllo Cu Iaurt Grecesc, Piersici Proaspete Și Miere, Cupe Phyllo Cu Căpșuni-Portocale, și Cupe Phyllo Cu Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tavă de briose cu 12 puțuri.
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru curată.
Așezați a doua foaie peste phyllo deasupra și periați cu unt.
Așezați în formă de brioșă pregătită. Ungeți o foaie rămasă de phyllo și acoperiți-o cu foaia finală.
Se unge peste tot cu unt și se taie în 12 pătrate.
Așezați un pătrat în fiecare formă de brioșă, alternând punctele de colț cu primul pătrat.
Coaceți până când phyllo este auriu, aproximativ 6 minute.
Lăsați cupele phyllo să se răcească la temperatura camerei. Umpleți fiecare cană cu aproximativ 1 1/2 linguri de iaurt grecesc și acoperiți cu 1 lingură de căpșuni.
Stropiți fiecare cană cu miere.