Congelate unt de arahide Cupe este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți apă caldă, arahide, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Ciocolata Neagra Unt De Arahide-Umplute Unt De Arahide Cookie Cupe.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Au 2 mini-brioșă Tigăi, o cutie de spray antiaderent, o perie de patiserie, și un pachet de hârtie/folie bomboane cupe afară și gata; clar unele spațiu în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Folie De Aluminiu
3
Topiți încet ciocolata într-un cazan dublu peste apă fierbinte sau într-un cuptor cu microunde setat la mare timp de 2 minute, amestecând la jumătatea timpului de încălzire pentru a o netezi. Punctați un pic de ciocolată în centrul fiecărei căni de brioșă și apăsați un înveliș de bomboane în matrițe, astfel încât să se lipească pe loc. Pulverizați ușor interiorul ambalajelor cu puțin spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciocolata
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
4
Periați aproximativ o lingură de ciocolată topită în căptușelile de hârtie, trăgând-o în interiorul ambalajului, astfel încât să fie acoperită. Lipiți cupele de ciocolată în congelator pentru a se întări în timp ce faceți umplutura cu unt de arahide. Păstrați ciocolata topită rămasă caldă, astfel încât să rămână netedă; vom avea nevoie din nou în câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Ciocolata
5
Combinați untul de arahide, apa caldă și mierea într-un bol de amestecare, amestecați cu un bici până se omogenizează și se diluează puțin. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca în amestecul de unt de arahide pentru a face o mousse ușoară nu exagerați, este în regulă dacă există dungi de cremă în umplutură. Puneți mousse-ul de unt de arahide într-o pungă de patiserie umplută cu un vârf simplu mare. Scoateți cupele de ciocolată; ar trebui să fie destul de solide până acum și introduceți spuma de unt de arahide în centre, lăsând loc pentru un capac de ciocolată. Congelați din nou câteva minute doar pentru ca mousse-ul să se stabilească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Frișcă
Ciocolata
Cremă
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Sac De Patiserie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
6
Lingurați mai multă ciocolată topită deasupra pentru a acoperi untul de arahide și umpleți ceașca până sus; răspândindu-se uniform cu un cuțit, astfel încât să fie neted și nivelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Presărați puțin arahide tocate deasupra și lipiți cupele de unt de arahide în congelator pentru a le configura timp de 15 până la 20 de minute. Inversați tigăile de brioșă pe o tăietură pentru a scoate cupele de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De Arahide
Arahide
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick