Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cupe de salată de bizon și castane de apă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de fasole asiatică, ghimbir, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Phoenix AZ: stațiuni de parc acvatic, MIM și cel mai bun burger Bison {}, Salată De Mazăre Cu Castane De Apă, și Desert De Castane De Apă.
Instrucțiuni
1
Combinați bizonul, ghimbirul și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand pentru a rupe carnea, pana se rumeneste, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Bizon
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați sos de fasole și hoisin și amestecați doar până se combină. Se amestecă castane de apă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Sos Hoisin
Ceapă
Sos
3
Puneți amestecul de bizon într-un castron de servire. Puneți arahide într-un castron mic și puneți frunzele de salată pe un platou.