Cupe De Prăjituri De Paște
Cupele de prăjituri de Paște sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă servește 36. O porție conține 229 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica unt, Betty frisca glazura de vanilie, betty Zahăr Cookie mix, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe De Prăjituri Cu Coș De Paște, Cupe De Prăjituri Cu Coș De Paște, și Cupe de prăjituri de Paște cu glazură de unt de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul înmuiat și oul până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 36 (1 1/4 inch) (aproximativ 1 lingură fiecare); așezați în mini cupe de brioșe negrase.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Apăsați imediat indentarea în fiecare cu capătul lingurii de lemn. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din tigaie pe placa de servire.
Puneți glazura într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Tăiați 3/8 inch de pe colțul sacului. Introduceți ușor colțul tăiat al pungii în indentare în fiecare ceașcă de prăjituri. Strângeți punga pentru a umple deschiderea, aproximativ 2 lingurițe pe cană de prăjituri. Decorați cupele de prăjituri cu bomboane.