Cupe De Patiserie

Cupe De Patiserie
Cupe de patiserie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 48. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Cupe De Patiserie Quiche, Cupe De Patiserie Ham & Dijon, și Cupe De Patiserie Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat făină, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate de aluat în 24 de bile. Aplatizați fiecare bilă cu palma mâinii și așezați-o în tigăi de brioșă miniaturale ușor unse (1 3/4"), modelând fiecare într-o coajă. Se acoperă și se răcește până se pregătește să se umple și se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista