Cupe De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Cu Migdale
Cupele de nucă de cocos cu ciocolată cu migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 72 de porții cu 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, margarină, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupe Cu Unt De Migdale De Nucă De Cocos, Cupe Brownie Cu Nucă De Cocos-Migdale, și Cupe De Fudge Cu Nucă De Cocos-Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cutii de mini-brioșe.
Într-un castron, combinați amestecul de tort, oul, 1/2 cană de margarină topită și făina până se omogenizează bine.
Rulați în bile de 1 inch și puneți-le în mini-brioșe pregătite. Apăsați în partea de jos și în sus a cupelor pentru brioșe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute, până când este setat.
În timp ce cupele se coc, combinați 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de lapte evaporat într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde pe mare 2 minute, până când amestecul ajunge la fierbere. Se amestecă marshmallows până se topesc. Se amestecă nuca de cocos până se combină bine. Lingură în coji coapte în timp ce amestecul este încă cald.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați 1/4 cană de lapte evaporat, chipsuri de ciocolată și 2 linguri de margarină. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut, scoateți din cuptor și amestecați până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Se amestecă migdalele până se acoperă bine. Se pune lingura peste amestecul de nucă de cocos și se întinde pentru a acoperi. Se răcește complet înainte de a scoate din tigăi. A se păstra la frigider sau congelator.