Cupe de fursecuri cu ciocolată și mentă

Cupe de fursecuri cu ciocolată și mentă
Rețeta de Cupe de Fursecuri cu Ciocolată și Mentă poate fi preparată în aproximativ 55 de minute . Această rețetă are 48 de porții și costă 28 de cenți per porție. O porție conține 76 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână extract de mentă, colorant alimentar pentru pastă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupe de brownie cu fudge și Oreo N' Chocolate Chip ,Cupe de înghețată dublă de ciocolată cu unt de arahide și Cupe de ciocolată șiunt de arahide Ghirardelli de casă .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați oul și extrageți extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Forme De BrioșeForme De Brioșe
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Combinați făina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; adăugați treptat în amestecul cremos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
3
Formați bile de 2,5 cm; așezați-le în forme de brioșe mici, căptușite cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți la 175°C timp de 8-10 minute sau până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Scoateți pe grătare metalice. Lăsați să se răcească complet.
6
Puneți bucățile de ciocolată într-un bol mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă peste ciocolată; se bate cu un tel până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se dă la frigider până când ganache-ul capătă o consistență pufoasă, aproximativ 20 de minute. Se taie peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile albe de copt la 50% putere timp de 1 minut; amestecați până la omogenizare. Colorați cu colorant alimentar, dacă doriți. Turnați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista