Cupe De Dantelă De Ciocolată Albă

Cupe De Dantelă De Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați cupele din dantelă de ciocolată albă. Această rețetă servește 15. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată de brutărie, coajă de portocală, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pere fierte în cupe de biscuiți din dantelă, Cupe Brie De Ciocolată Albă, și Cupe De Mousse De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați fiecare dintre cele două căni de brioșă medie cu o bucată de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se pune la congelator 5 min. Între timp, ciocolata cu microunde în castron mic microwaveable pe mediu (50%) 1-1/2 min.; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Stropiți ciocolata cu o lingură pe fund și pe părțile laterale ale cupelor de brioșă pregătite. Congelați 5 min. Îndepărtați cu grijă ceștile de folie din tigaie; îndepărtați ușor și aruncați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați coaja de portocală în toppingul biciuit; lingură uniform în căni de ciocolată. Se acoperă cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista