Cupe De Dantelă De Ciocolată Albă

Cupe De Dantelă De Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați cupele din dantelă de ciocolată albă. Această rețetă servește 15. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată de brutărie, coajă de portocală, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pere fierte în cupe de biscuiți din dantelă, Cupe Brie De Ciocolată Albă, și Cupe De Mousse De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați fiecare dintre cele două căni de brioșă medie cu o bucată de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se pune la congelator 5 min. Între timp, ciocolata cu microunde în castron mic microwaveable pe mediu (50%) 1-1/2 min.; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți ciocolata cu o lingură pe fund și pe părțile laterale ale cupelor de brioșă pregătite. Congelați 5 min. Îndepărtați cu grijă ceștile de folie din tigaie; îndepărtați ușor și aruncați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați coaja de portocală în toppingul biciuit; lingură uniform în căni de ciocolată. Se acoperă cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista