Cupe De Cheesecake Cu Mure
Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cupe Blackberry Cheesecake ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 30 de porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, extract de vanillan, conserve de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, Cupe De Fructe Cu Piersici-Mure-Iaurt, și Plăcintă Cu Brânză Cu Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în centrul cuptorului și alte 2 trepte mai jos; preîncălziți la 163°. umpleți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu apă de 1 inch. Căptușiți o formă de brioșă de 12 căni cu căptușeli pentru cupcake și ceață cu spray de gătit.
Se amestecă firimituri de cracker graham, 2 lingurițe. zahăr și 1 albus de ou într-un bol până se umezesc uniform. Puneți 2 lingurițe rotunjite în fiecare ceașcă de brioșă. Apăsați uniform pentru a forma o crustă fermă.
Coaceți până la auriu și ușor umflat, 5 până la 8 minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Folosind un mixer electric la viteză mică, bateți crema de brânză într-un castron până se omogenizează. Într-un castron separat, amestecați restul de 6 linguri. zahăr, făină și coajă de lămâie; se adaugă la crema de brânză.
Se amestecă la viteză mică până se combină. Răsturnați părțile laterale ale bolului. La viteză medie, amestecați iaurtul, vanilia, oul întreg și restul de 2 albușuri, pe rând, până se omogenizează. Împărțiți amestecul de brânză cremă între căni de briose (aproximativ 1/4 cană pentru fiecare).
Așezați tigaia pe suportul cuptorului din mijloc.
Așezați tava de copt umplută cu apă pe raftul de dedesubt.
Coaceți până când brânzeturile sunt ușor umflate, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă, apoi dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Înainte de servire, acoperiți fiecare cheesecake cu 2 până la 4 mure.
Se amestecă fructele de pădure rămase, conservele și 2 linguri. apă într-o tigaie mică; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fructele de padure sunt moi si sosul s-a ingrosat, 3 pana la 4 minute. Se răcește ușor. Lingura 1 Lingura. glaze peste fructe de padure.