Cupe de casă 'Reese' s
Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 130 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 831 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cupele lui Reese de casă, Cupe de unt de arahide Reese de casă, și Cupele de înghețată congelate ale lui Reese.
Instrucțiuni
Faceți umplutura: ungeți ușor o tigaie cu unt și lăsați-o deoparte.
Combinați apa, zahărul, siropul de porumb sau mierea și untul (dacă utilizați) într-o oală medie. Întoarceți focul la mediu și folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca ușor până când zahărul s-a dizolvat. Odată ce amestecul începe să baloneze, nu mai amestecați și lăsați să fiarbă netulburat. Gatiti pana cand amestecul are o culoare aurie pala, aproximativ 300 F pe un termometru cu bomboane (un termometru util, dar nu necesar, puteti judeca amestecul doar dupa culoare).Opriți focul și amestecați arahidele cu o spatulă.
Se toarnă amestecul pe tigaie foaie și de a folosi spatula să-l răspândească la fel de subțire ca tine poate gestiona. Când fragilul s-a răcit complet, transferați-l pe o tăietură și tocați aproximativ cu un cuțit. Puneți fragilul tocat într-un robot de bucătărie și pulsați până când fragilul a fost măcinat în bucăți mici. Apoi lăsați robotul de bucătărie să funcționeze continuu până când amestecul începe să se transforme într-o pastă.Opriți procesorul, adăugați unt de arahide, apoi înlocuiți capacul; procesați până când amestecul este omogen. Apoi, cu mixerul încă în funcțiune, stropiți încet în vanilie și ulei. Amestecul trebuie să fie o pastă groasă, dar suficient de fluidă pentru a se strecura printr-o pungă de conducte. Dacă amestecul pare prea gros, stropiți în mai mult ulei, câte o lingură, până când s-a subțiat suficient.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare, simplu. Puneți deoparte până când este nevoie.
Pregătiți cupele: aranjați 20 de căptușeli de cupcake pe o foaie de copt, lăsați-le deoparte. Temperați ciocolata sau continuați cu ciocolată topită. În ambele cazuri, turnați 1/2 uncie de ciocolată în fiecare căptușeală pentru cupcake.
Folosiți punga de patiserie pentru a țeava aproximativ trei sferturi de uncie de umplutură de arahide direct în centrul fiecărei căni. Acest lucru va forța ciocolata departe de centru și în sus pe laturi.
Folosiți un deget umed pentru a bate ușor "vârful" fiecărui centru de unt de arahide. Completați fiecare cu încă o jumătate de uncie de ciocolată.
Ia foaie tigaie în ambele mâini un rap ușor împotriva tejghelei la nivelul de ciocolată și disloca orice bule de aer.
Dacă utilizați ciocolată netemperată, puneți la frigider căni de unt de arahide până se întăresc, aproximativ treizeci de minute. Ciocolata temperată se va întări singură în câteva minute
După ce ciocolata s-a setat, curățați fiecare ceașcă de unt de arahide fără căptușelile pentru cupcake. Depozitați într-un recipient etanș cu o bucată de pergament sau hârtie cerată între fiecare strat. Se vor păstra aproximativ o lună la temperatura camerei sau la nesfârșit în frigider sau congelator. Vă rugăm să rețineți că, dacă utilizați ciocolată netempered, trebuie să păstrați bomboanele în frigider în orice moment.
Notă laterală: acestea sunt fenomenale tocate și amestecate într-un viscol de casă.