Cupe De Canape Cu Brânză Elvețiană

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cupele de Canape cu brânză elvețiană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de unt, muștar dijon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Castravete Canape, și Caprese Canap8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de pâine în patru pătrate. Apăsați pătratele în cupe de briose miniaturale unse. Într-un castron, combinați untul, pătrunjelul, hreanul și muștarul. Se amestecă brânza.
Adăugați albușul de ou; se amestecă bine.
Așezați aproximativ 3/4 linguriță în fiecare ceașcă de pâine.
Se coace la 400 la 6-8 minute sau până când umplutura este setată și marginile pâinii sunt maronii aurii.