Cupe De Budincă De Bezea

Cupe De Budincă De Bezea
Dacă aveți în jur 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, bezea budinca cupe ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 630 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de budincă de vanilie pentru gătit și servit, cremă de tartru, albușuri de ou și firimituri de cracker graham. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cupe De Bezea De Ciocolată, Cupe De Bezea De Rubarbă, și Cupe De Bezea Shamrock.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați firimiturile de biscuiți, untul, zahărul și apa; apăsați pe partea de jos și în sus pe laturile a două 10 oz. cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
CremăCremă
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se coace la 350 de euro timp de 6 minute sau până când crusta se rumeneste ușor; se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță, combinați amestecul de lapte și budincă; pregătiți conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald. Într-un castron mic, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură, până se formează vârfuri rigide. Lingurați budinca caldă în crustă; răspândiți cu bezea, sigilând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se coace la 350 de euro timp de 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră; la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pudding Cup funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista