Cupe De Brânză Din Catifea Roșie

Cupe De Brânză Din Catifea Roșie
Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 306 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 257 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Cap la magazin și ridica ou, vanilie, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Prăjituri Cu Brânză Din Catifea Roșie, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Red Velvet Brownie Cupe {Red Velvet Săptămâna}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 8 căni de briose cu căptușeli de hârtie.Pregătiți mai întâi umplerea. Cu o lingură de amestecare, bateți împreună crema de brânză înmuiată și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați oul și vanilia și amestecați până se omogenizează. Set aside.In un bol de amestecare, se amestecă bine împreună făină, pudră de cacao, bicarbonat de sodiu și salt.In un al doilea bol de amestecare, amestecați împreună ulei, zahăr, oțet, ou, colorant alimentar roșu, vanilie și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Lichior De AluneLichior De Alune
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă foarte bine, apoi se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează.Măsurați aproximativ 1/3 cană de amestec roșu și dați deoparte. Împărțiți amestecul roșu rămas între cele 8 căni de briose – fiecare cană ar trebui să fie puțin peste 1/3 din drum. Puneți amestecul de brânză cremă peste amestecul roșu, împărțind uniform între toate cupele. Aruncați linguri mici de aluat roșu rezervat deasupra amestecului de brânză cremă, făcând un model de ochi de tauri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți timp de 20-23 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă brioșele de ridicare din cupe.Cel mai bine se servește ușor răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista