Cupe De Biscuiți Cu Caramel Sărat
Cupele de biscuiți cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați caramele, sare de mare grosieră, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 216 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupe De Aluat Pentru Biscuiți Cu Caramel Sărat, Cupe De Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Cupe De Biscuiți Cu Unt Rumenit Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 24 de mini căni de briose cu spray de gătit.
Scoateți rundele de aluat cookie din tavă; rupeți fiecare în jumătate.
Așezați jumătate de aluat de biscuiți în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Folosind capătul lingurii de lemn, apăsați cu atenție în centrul fiecărui cookie copt pentru a face o indentare de 1 inch.
În castron mediu cu microunde, caramele cu microunde și apă la 1 minut. Se amestecă; repetați până când caramelele sunt complet topite și pot fi agitate netede. Se amestecă laptele.
Umpleți fiecare ceașcă de prăjituri cu aproximativ 1 lingură de caramel topit. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră sau până când este setat.
Când umplutura de caramel este setată, presărați câteva granule de sare de mare grosieră deasupra fiecăruia.