Cupe De Alune
Cupe alune este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 124 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 2 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Mousse De Alune De Ciocolată, Ciocolată Alune Brownie Cupe, și Cupe de Cookie de zahăr cu umplutură de alune de ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați chipsurile de ciocolată și uleiul într-o ceașcă de măsurare sigură pentru microunde sau într-un vas ceramic. Se amestecă până când toate chipsurile sunt acoperite cu ulei. Cuptor cu microunde timp de 1 minut la 60% Putere. Se amestecă.
Se încălzește la putere maximă la intervale de 15 secunde până când ciocolata este topită, amestecând după fiecare interval. (Acest lucru va dura între 1 și 3 minute, în funcție de cuptorul cu microunde.)
Aranjați 24 de căni de hârtie sau bomboane pe o foaie de copt.
Se toarnă o cantitate mică (aproximativ 2 lingurițe) din amestecul de ciocolată topită în fiecare cană. Înclinați cupele pentru a acoperi complet interiorul cu ciocolată.
Transferați cupele acoperite la frigider. Rezervați ciocolata rămasă.
Turnați ceașca de smântână grea, extract de vanilie și lichior de cafea într-un bol de amestecare. Bateți la viteză mare până se spumează.
Adăugați cele 2 lingurițe de zahăr și continuați să bateți la înălțime până se formează vârfuri moi. Se amestecă răspândirea alunelor și se bate la viteză medie până se combină. Îndoiți rapid ciocolata topită rezervată. (Dacă ciocolata a început să se configureze, puneți-o din nou cuptor cu microunde timp de 10 secunde la o putere de 60%.)
Umpleți o pungă de patiserie cu umplutura de mousse și introduceți-o în fiecare ceașcă de ciocolată. (Dacă o pungă de patiserie nu este disponibilă, utilizați o pungă de depozitare din plastic resigilabilă și decupați un colț.) Poate fi necesar să folosiți o lingură pentru a netezi vârfurile. Răciți cojile umplute în frigider timp de cel puțin 4 ore.
Bateți 1/2 cană de smântână până se spumează; adăugați lingurița de zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide. Folosiți o pungă de patiserie pentru a acoperi fiecare ceașcă de ciocolată cu o păpușă mică de frișcă.
Se presară cu alune tocate și se acoperă cu o boabe de cafea. La frigider până la servire.