Cupe cu ouă și legume cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o ceașcă de ouă și legume. Această rețetă servește 35. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 83 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, parmezan, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Scramble De Ouă Veggie De Vară, Asiatice Veggie Salata Verde Cupe, și Turcia Veggie Meatloaf Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și legumele rămase; se amestecă ușor. Gatiti 6 pana la 8 min. sau până când cartofii se rumenesc, amestecând ocazional.
Lingură în 12 căni de tigaie pentru brioșe pulverizate cu spray de gătit; deasupra cu cheddar.
Bateți ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste ingrediente în căni de briose.
Coaceți 15 min. sau până când cuțitul introdus în centre iese curat. Se răcește 5 min. înainte de a scoate cupele din tigaie pentru a servi.