Cupe Cu Mousse De Somon

Cupe Cu Mousse De Somon
Reteta cupe Mousse de somon pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupe Phyllo Cu Mousse De Somon Afumat Și Avocado, Cupe Cu Mousse De Cappuccino, și Cupe De Desert Cu Mousse.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făină și amestecați bine. Formați în 24 de bile; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale cupelor de briose miniaturale unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 350 CP timp de 10-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați somonul, bulionul, smântâna, ceapa, sucul de lămâie și sarea până se omogenizează. Lingurați în cochilii. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
SomonSomon
Coji De PasteCoji De Paste
BulionBulion
CeapăCeapă
SareSare
6
Se presara cu marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista