Cupe Baklava

Cupe Baklava
Reteta Baklava cupe ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 6 ore și 5 minute. Această rețetă face 30 de porții cu 81 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Cupe Baklava, Rețetă Cupe Baklava, și Baclava.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aranjați fisticul, nucile și migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până devin aurii și parfumate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
MigdaleMigdale
NuciNuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Lăsați nucile să se răcească ușor și adăugați la un robot de bucătărie împreună cu coaja de lămâie, 3 linguri de zahăr, unt, scorțișoară, sare și vanilie și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Așezați mini cochilii fillo în puțuri de 2 Mini Tigăi pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
6
Adăugați 1 linguriță de amestec de nuci în fiecare coajă.
7
Coaceți până când umplutura este fierbinte, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu se adaugă apa, 1/4 cană zahăr și miere și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până se reduce și se îngroașă ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă 1 linguriță de sirop în fiecare cană și se lasă să se înmoaie, apoi se repetă cu o altă linguriță. Refrigerați cel puțin 5 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista