Cupcakes Triple-Stivuite Din Catifea Roșie

Red Velvet Triple-stivuite Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 431 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, cremă de marshmallow, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, și Cupcakes Din Catifea Roșie Vegană. Rose Velvet, de fapt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Refrigerați neacoperit 1 oră.
Într-un castron mare, bateți crema de marshmallow, untul și 3 lingurițe de lapte cu mixerul electric la viteză mare până când este pufos. Bateți în zahăr pudră câte 1 cană. Bateți treptat în suficient lapte rămas până se omogenizează și se întinde.
Pentru a asambla, scoateți paharele de copt din hârtie și tăiați cupcakes-urile pe jumătate orizontal. Puneți deoparte 16 blaturi de cupcake. Țeavă aproximativ 1 lingură glazură pe partea tăiată a 16 funduri de cupcake; top fiecare cu un alt cupcake de sus sau de jos. Pipă aproximativ 1 lingură glazură pe fiecare cupcake. Sus cu blaturi de cupcake rezervate. Înghețarea țevilor pe blaturile cupcake. Decorați cu stropi, dacă doriți. A se păstra la frigider până la servire.