Cupcakes Surpriză Cu Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes surpriză cu bezea cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes Surpriză Cu Zmeură De Lămâie, Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie, și Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes, folosind apă, ulei și ouă întregi. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet. Cu capătul mânerului lingurii de lemn, faceți o adâncitură adâncă, de 3/4 inci, în centrul vârfului fiecărui cupcake, nu chiar în jos. Puneți cașul de lămâie într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful de 3/8 inch de pe un colț inferior al sacului. Introduceți vârful pungii în deschidere în fiecare cupcake; strângeți punga pentru a umple deschiderea.
Creșteți temperatura cuptorului la 232°.în cratița de 1 litru, amestecați zahărul, 1/4 cană de apă și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand doar pana se dizolva zaharul.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe aproximativ 8 minute, fără agitare, la 114° pe termometrul cu bomboane; scoateți de pe foc. Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte în jet subțire peste albușuri, bătând până se formează vârfuri tari. Bate în vanilie. Lingura bezea în decorare sac echipat cu Deschis # 6 sfat. Pipă bezea pe cupcakes.
Așezați cupcakes pe foaia de prăjituri.
Coaceți 2 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.