Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit portocaliu

Cupcakes portocaliu cu portocaliu zdrobit ananas frisca Topping ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de lire Ricotta cu umplutură de portocale de sânge, Topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, și Cupcakes din făină de porumb cu aromă de portocale și frișcă Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul cu convecție la 325 grade F sau un cuptor standard la 350 grade F.
În castron mare mixer, crema împreună zahăr și unt până la lumină și pufos cu un mixer grele.
Adăugați ouăle, pe rând, și amestecați bine după fiecare adăugare.
Adăugați extractul de portocale și amestecați bine.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați jumătate din făină în vasul mixerului împreună cu crema.
Se amestecă până se amestecă făina, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați restul amestecului de făină, soda portocalie și coaja de portocală.
Se amestecă până când aluatul este neted și toate bucățile de făină au dispărut.
Umpleți 24 de garnituri de cupcake pe jumătate pline și coaceți timp de 20 de minute în cuptorul cu convecție sau 28 de minute în cuptorul standard. Vârfurile cupcakes-urilor trebuie să fie ușor rumenite. Verificați cupcakes-urile pentru a vă asigura că niciun aluat nu se lipeste de o scobitoare de lemn atunci când este introdus în cupcake. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru topping: în bolul mare al mixerului, bateți smântâna, zahărul și extrageți la viteză medie până când se formează vârfuri rigide folosind un mixer greu. Îndoiți ușor ananasul și coaja folosind o spatulă de plastic.
Pentru a asambla: Top fiecare cupcake cu dollop mare de topping.
Serviți imediat sau răciți până când sunteți gata de servit.