Cupcakes portocalii cu glazură de vanilie
Reteta Cupcakes portocaliu cu glazură de vanilie este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, Extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes portocaliu-Cardamom cu glazură de vanilie, Cupcakes Cu Smochine De Fasole De Vanilie Cu Glazură De Miere De Flori De Portocal, și Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o formă standard de brioșă de 12 căni cu căptușeli de hârtie sau folie.
Faceți cupcakes: într-un castron, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, unt de smântână, zahăr și coajă de portocală până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Bateți în jumătate din amestecul de făină, până când se combină. Bateți în zară și suc de portocale, apoi bateți în amestecul de făină rămas până când se combină (nu amestecați prea mult).
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 20 până la 25 de minute. Răciți cupcakes în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi scoateți din tigaie în raft pentru a se răci complet.
Faceți glazură: bateți untul, vanilia și laptele împreună cu un mixer electric până când sunt bine combinate și pufoase, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul cofetarilor și bateți la viteză medie până se combină. Ridicați viteza la mare și bateți până devine pufos și ușor de întins, aproximativ 5 minute. Frost cupcakes și servi.