Unt de arahide Hi-Hat Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 535 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 62 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de lapte, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați căni de copt din hârtie în 28 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
3
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 2 lingurițe de vanilie. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină, aproximativ 1/3 din amestec la un moment dat și laptele, aproximativ 1/2 la un moment dat, bătând doar până la amestecare. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți cupcakes din tigăi; așezați pe rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
7
Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de unt și untul de arahide cu un mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în cremă de marshmallow. La viteză mică, adăugați treptat zahăr pudră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Marshmallow
Zahăr Pudră
Unt De Arahide
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați 2 lingurițe de vanilie; bate 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
9
Lingura glazura în sac de decorare prevăzute cu vârf rotund mare. Pe partea de sus a fiecărui cupcake, înghețarea țevii în cercuri făcând forma conului cu vârful în centru. Puneți la frigider cupcakes cel puțin 45 de minute pentru a întări glazura înainte de a scufunda în stratul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Migdale
Tăiate în Felii
Glazura
10
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și uleiul la foc mic, amestecând ocazional, până se omogenizează. Înmuiați glazura în formă de Con pe fiecare cupcake în strat de ciocolată pentru a acoperi complet glazura, lăsând excesul de ciocolată să se scurgă. Refrigerați pentru a seta acoperirea, aproximativ 5 minute.