Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată

Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată
Ciocolata glazurate Cupcakes ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 290 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ciocolată semidulce, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Umed ciocolata glazurate prajiturele, Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată-Avocado, și Cupcakes Cu Ciocolată Neagră Glazurate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul 24 formele de cupcake cu spray antiaderent. Umpleți fiecare cu un strat dublu de hârtii de cupcake. Alternativ, utilizați un cositor de cupcake antiaderent și pulverizați părțile laterale și fundul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
În vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament de măturică, "cremă" împreună untul și zahărul granulat până la neted, 3 până la 5 minute. Răsturnați părțile laterale cu o spatulă de cauciuc și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați zahărul brun și continuați să amestecați până când ambele zaharuri sunt complet integrate și untul moale, 3 până la 5 minute suplimentare. Cu mixerul la o viteză lentă, adăugați ouăle, 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, pudra de cacao, praful de copt, sarea și scorțișoara. Cu mixerul încă la viteză mică, încorporați treptat aproximativ jumătate din amestecul de făină. Când este complet amestecat, adăugați jumătate din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați făina rămasă și iaurtul rămas. Aluatul va fi destul de dens și gros. Umpleți cutiile puțin mai mult de 3/4 pline. Pentru o matriță care are între găuri de 3 și 4 uncii, îmi place să folosesc o măsură de 1/3 cană, nivelată, pentru a umple fiecare cu aceeași cantitate de aluat. Când tava(tăvile) sunt pline, atingeți tava de câteva ori pe o suprafață plană pentru a nivela aluatul și puneți tava(tăvile) în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți timp de 8 minute, apoi rotiți cupcakes-urile la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți încă 10 minute. Un tester de tort, atunci când este introdus în centrul unui cupcake, ar trebui să iasă curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți cupcakes-urile din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de 5 minute. Îndepărtați-le cu grijă din cutii, astfel încât căldura din ea să nu continue să gătească cupcakes-urile și riscați să le uscați. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Într-un castron mic, rezistent la căldură, topiți ciocolata peste o oală cu apă fierbinte (un cazan dublu). Într-o cratiță mică, încălziți ușor smântâna la foc mic. Când crema începe să fiarbă, opriți focul și amestecați vanilia. Folosiți măsura de lingură pentru a măsura pudra de cacao și adăugați-o în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Bateți pentru a amesteca. Fără a curăța lingura, măsurați siropul de porumb și adăugați-l în ciocolată. Stratul de pudră de cacao de pe lingură va împiedica siropul de porumb să se agațe de lingură, facilitând adăugarea cantității precise de sirop. Când ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc și lăsați crema și ciocolata să se "odihnească" timp de 5 minute. Amestecați-le ușor și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Când cupcakes-urile sunt răcite, întindeți glazura de ciocolată peste blaturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista