Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată

Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată
Ciocolata glazurate Cupcakes ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 290 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ciocolată semidulce, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Umed ciocolata glazurate prajiturele, Cupcakes Glazurate Cu Ciocolată-Avocado, și Cupcakes Cu Ciocolată Neagră Glazurate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul 24 formele de cupcake cu spray antiaderent. Umpleți fiecare cu un strat dublu de hârtii de cupcake. Alternativ, utilizați un cositor de cupcake antiaderent și pulverizați părțile laterale și fundul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
În vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament de măturică, "cremă" împreună untul și zahărul granulat până la neted, 3 până la 5 minute. Răsturnați părțile laterale cu o spatulă de cauciuc și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați zahărul brun și continuați să amestecați până când ambele zaharuri sunt complet integrate și untul moale, 3 până la 5 minute suplimentare. Cu mixerul la o viteză lentă, adăugați ouăle, 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, pudra de cacao, praful de copt, sarea și scorțișoara. Cu mixerul încă la viteză mică, încorporați treptat aproximativ jumătate din amestecul de făină. Când este complet amestecat, adăugați jumătate din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați făina rămasă și iaurtul rămas. Aluatul va fi destul de dens și gros. Umpleți cutiile puțin mai mult de 3/4 pline. Pentru o matriță care are între găuri de 3 și 4 uncii, îmi place să folosesc o măsură de 1/3 cană, nivelată, pentru a umple fiecare cu aceeași cantitate de aluat. Când tava(tăvile) sunt pline, atingeți tava de câteva ori pe o suprafață plană pentru a nivela aluatul și puneți tava(tăvile) în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Coaceți timp de 8 minute, apoi rotiți cupcakes-urile la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Coaceți încă 10 minute. Un tester de tort, atunci când este introdus în centrul unui cupcake, ar trebui să iasă curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți cupcakes-urile din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de 5 minute. Îndepărtați-le cu grijă din cutii, astfel încât căldura din ea să nu continue să gătească cupcakes-urile și riscați să le uscați. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Într-un castron mic, rezistent la căldură, topiți ciocolata peste o oală cu apă fierbinte (un cazan dublu). Într-o cratiță mică, încălziți ușor smântâna la foc mic. Când crema începe să fiarbă, opriți focul și amestecați vanilia. Folosiți măsura de lingură pentru a măsura pudra de cacao și adăugați-o în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Bateți pentru a amesteca. Fără a curăța lingura, măsurați siropul de porumb și adăugați-l în ciocolată. Stratul de pudră de cacao de pe lingură va împiedica siropul de porumb să se agațe de lingură, facilitând adăugarea cantității precise de sirop. Când ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc și lăsați crema și ciocolata să se "odihnească" timp de 5 minute. Amestecați-le ușor și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Când cupcakes-urile sunt răcite, întindeți glazura de ciocolată peste blaturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista