Cupcakes din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă și glazură

Cupcakes de catifea roșie cu umplutură de brânză cremă și glazură ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 411 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, culoare alimentară, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes Din Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă, cacao și culoarea alimentelor la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți și răciți complet conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la pufos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează. Bateți în 1 lingură de lapte.
Adăugați lapte suplimentar, 1 linguriță la un moment dat, până când glazura este consistența conductelor.
Fit sfat rotund (deschidere aproximativ 1/8 la 1/4 inch în diametru) în sac de decorare. Lingura aproximativ 1 1/4 cani glazura în sac. Introduceți vârful în centrul a 1 cupcake, cam la jumătatea drumului. Strângeți ușor sacul de decorare, trăgând în sus până când cupcake se umflă ușor și umplerea vine în partea de sus. Repetați cu cupcakes rămase.
Fit sfat rotund (deschidere aproximativ 1/2 inch în diametru) în sac de decorare. Lingura rămasă glazura în sac; cu generozitate țeavă glazura în mișcare circulară pe partea de sus a fiecărui cupcake, lăsând 1/4-inch de frontieră în jurul marginii. Se acoperă cu zahăr colorat. A se păstra ușor acoperit la frigider.