Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă

Cupcakes de catifea roșie cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 59 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, glazură de brânză cremă betty rich & creamy, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Cupcakes Din Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pentru a face vopsea roșie de culoare alimentară, într-un castron mic, amestecați 1 linguriță de apă și 3 până la 4 picături de culoare alimentară; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1 cană de apă, uleiul, ouăle, cacao și culoarea alimentelor rămase din sticlă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți și răciți complet conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Blaturi de îngheț de cupcakes cu glazură. Folosind o perie cu vârf fin, vopsiți cupcakes cu vopsea roșie de culoare alimentară, vopsea învolburată pentru a crea design. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.