Cupcakes Din Catifea De Ciocolată
Ciocolata catifea Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 305 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată, smântână, aromă de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes Din Catifea De Ciocolată, și Cupcakes Din Catifea De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele cupcake, cu excepția chipsurilor de ciocolată, cu un mixer electric la viteză medie de aproximativ 2 minute sau până când sunt bine amestecate. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese aproape curată. Se răcește 10 minute; scoateți din cratițele pentru briose. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți zahărul pudră până se omogenizează. Bateți în aroma de unt până când glazura este cremoasă.
Loc în sac de decorare prevăzute cu vârful; țeava vârtejuri mari pe topuri de prajiturele. Sus cu bucle de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.