Cupcakes De Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Peste Noapte

Cupcakes De Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Peste Noapte
Reteta peste noapte scorțișoară Franceză prajiturele ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 9 ore și 20 de minute. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 255 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână lapte, făină de aur, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Scorțișoară Peste Noapte, Pâine prăjită peste noapte cu sirop de scorțișoară, și Pâine Prăjită Franceză Cu Scorțișoară-Vanilie Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea în cuburi; așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Acoperiți cu un prosop curat pentru a se usca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
2
Așezați cupe de nuci pe o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Puneți câteva fructe de pădure în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
În timp ce cuburile de pâine se usucă, într-o cratiță de 2 litri, încălziți ambele lapte, smântână, 1/2 cană zahăr granulat, scorțișoara, vanilia și fasolea de vanilie 5 minute sau până se încălzesc, amestecând continuu. Puneți deoparte la abrupt 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
ScorțișoarăScorțișoară
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Îndepărtați fasolea de vanilie. Bateți ouăle în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
OuăOuă
6
Dunk cuburi de pâine în amestec de lapte-ou; împărțiți uniform între cupe de nuci. Repetați cu toată pâinea. Acoperiți bine pâinea prăjită necoaptă; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
LapteLapte
OuăOuă
7
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți pâinea prăjită din frigider; descoperi. Într-un castron mic, amestecați făina, 1/4 cană zahăr granulat și sarea. Cu furculița sau degetele, tăiați sau frecați untul în amestec de făină până când seamănă cu firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Presărați Topping de Streusel peste pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Coaceți 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; stropiți fiecare cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista