Cupcakes de Paște cu cireșe și migdale

Cupcakes de Paște cu cireșe și migdale
Cupcakes de Paște cu cireșe și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 99 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Paște. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de unt, praful de copt, zahărul glazurat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes De Paște Cu Migdale Portocalii, Cupcakes Cu Migdale De Cireșe, și Cupcakes Cu Migdale Umplute Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și puneți 24 de cutii de cupcake în cutii de cupcake. Bateți untul și zahărul împreună cu bătătoarele electrice sau un mixer de masă până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ouăle, 250g făină, praful de copt, coaja de portocală și sucul și bateți bine până când sunt groase, cremoase și amestecate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Aruncați cireșele în făina suplimentară de 2 linguri și pliați în aluat împreună cu marțipanul ras și esența de migdale (dacă utilizați). Puneți lingura în cazurile de cupcake și coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când este bine înviat și auriu. Se lasă să se răcească în staniu timp de 10 minute, apoi se pune pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
MarțipanMarțipan
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Amestecați zahărul glazurat cu aproximativ 1 lingură de apă pentru a face o glazură slabă, dar nu prea curgătoare. Înghețați vârfurile cupcakes-urilor și acoperiți fiecare cu aproximativ 3 mini ouă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De CiocolatăOuă De Ciocolată
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista