Cupcakes de nucă de cocos umplute cu budincă de lămâie cu Topping de nucă de cocos ras

Cupcakes de nucă de cocos umplute cu budincă de lămâie cu Topping de nucă de cocos ras
Cupcakes de nucă de cocos umplute cu budincă de lămâie cu Topping de nucă de cocos ras ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 465 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de nucă de cocos, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face budinca, așezați caju în blenderul Personal cu capacul râșniței și recipientul cu 2 căni sau un robot de bucătărie și măcinați într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați bananele, sucul de lămâie și siropul de agave și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
3
Se pune la frigider pentru a se răci.
4
Pentru a face cupcakes-urile, combinați nucile pecan, nuca de cocos și sarea în robotul de bucătărie și procesați-le în bucăți mici de dimensiuni uniforme, având grijă să nu supraprocesați într-un unt. Scoateți amestecul într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați curmalele și vanilia în robotul de bucătărie și procesați în bucăți mici. Întoarceți amestecul de pecan în robotul de bucătărie și pulsați pentru a amesteca. Amestecul de tort ar trebui să aibă o textură sfărâmicioasă, dar lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
DateDate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Așezați 6 căptușeli pentru cupcake într-o tigaie pentru brioșe. Folosiți o cană de măsurare de 1/2 cană pentru a scoate 1/2 cană amestec de nuci pecan ambalate în fiecare. Folosind vârful degetelor, apăsați ușor pentru a întări cupcakes-urile și creați cavitățiîn centre pentru a ține budinca.Asigurați-vă că marginile ajung la vârfurile căptușelilor pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
7
Pentru a asambla, scoateți aproximativ 3 linguri de budincă în fiecare cupcake și acoperiți cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
8
Așezați tigaia pentru brioșe la frigider pentru a se răci câteva ore pentru a întări cupcakes-urile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
9
Budinca se va păstra câteva zile la frigider atunci când este depozitată separat. Cupcakes, depozitate separat, se vor păstracâteva săptămâni în frigider. Cupcakes asamblate vor păstra în frigider pentrucâteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
10
Din deserturile alimentare crude ale lui Ani: 85 de dulciuri și delicii ușoare, delicioase de Ani Phyo. Copyright 2009 de ani Phyo. Fotografii alimentare Copyright 2009 de Seth Beck. Folosit cu permisiunea Da Capo Press.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista