Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir
Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 244 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei vegetal, morcovi, ananas în suc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir, și Cupcakes De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de linii F. Linia douăsprezece cupe de brioșă de 1/3 cană cu căptușeli de hârtie. Cerneti primele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, uleiul și ouăle într-un castron mare până se omogenizează bine.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de ouă în 2 adaosuri, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Se amestecă morcovii și ananasul. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite, umplând fiecare 3/4 plin.
Coaceți cupcakes până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Întoarceți cupcakes pe rafturi și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Întindeți partea superioară a fiecărui cupcake cu 3 linguri de glazură de brânză cu cremă de ghimbir.
Garnisiți cu violete confiate, dacă doriți.