Cupcakes de ciocolată germană ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 473 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ciocolată dulce-amară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes De Ciocolată Germană, Cupcakes De Ciocolată Germană, și Cupcakes De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: cupe de brioșă căptușite cu argint/folie, o lingură de înghețată de 2 uncii și o lingură de înghețată de 1/2 uncii
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Garnituri De Brioșă
Folie De Aluminiu
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 24 de tigăi obișnuite de brioșă cu căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
4
Folosiți o lingură de înghețată de 2 uncii și porționați aluatul de tort de ciocolată uniform în cupele de brioșă. Introduceți tigaia în cuptor și coaceți 25 până la 30 de minute, întorcând cratițele la jumătatea drumului. Veți ști că se face atunci când o scobitoare introdusă în mijlocul cupcakes-urilor iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
înghețată
Tăiate în Felii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Garnituri De Brioșă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Lăsați cupcakes-urile să se răcească complet în tigaie pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Se amestecă crema, ciocolata, mierea și cafeaua în cratiță la foc mic. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cafea
Cremă
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lasă-l să se răcească puțin.
1
Puneți gălbenușurile de ou, laptele evaporat, zahărul brun și untul într-o cratiță separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți-l la foc mediu și gătiți până când zahărul se dizolvă și untul se topește. Continuați să gătiți, amestecând constant până la grosime, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
3
Scoateți focul și amestecați vanilia, sarea, nuca de cocos și nucile pecan. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Vanilie
Nuci Pecan
Sare
4
Înmuiați cupcakes-urile răcite în glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Tăiate în Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați pe raft și lăsați glazura să se întărească. Scoateți toppingul pe cupcakes cu o lingură de înghețată de 1/2 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Tăiate în Felii
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
6
Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna pe hartie de pergament. Cu un mixer electric la viteză medie-mare, cremați untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase, 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
7
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, amestecând până când sunt complet încorporate înainte de a adăuga fiecare ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Se amestecă ciocolata și vanilia, asigurându-se că se combină foarte bine. Rotiți mixerul la scăzut și adăugați încet ingredientele uscate, alternând cu laptele de unt, în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. Asigurați-vă că lăsați-l să se amestece bine.