Cupcakes de ciocolată cu glazură de Marshmallow prăjită

Cupcakes de ciocolată cu glazură de Marshmallow prăjită
Cupcakes de ciocolată cu glazură de Marshmallow prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 199 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, cremă de tartru, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes cu cartofi dulci cu glazură de Marshmallow prăjită, Cupcakes s ' mores fără Gluten cu glazură prăjită de Marshmallow, și Cupcakes cu cartofi dulci cu glazură de Marshmallow prăjită #tributetolis.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Linia 2 (12-bine) Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie; pus deoparte.Aduceți apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și cacao și se bate până se omogenizează; se lasă deoparte să se răcească timp de 15 minute.Între timp, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt pufoase și deschise la culoare, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
4
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până se combină (amestecul va arăta ușor coagulat). Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată răcit și amestecați până se încorporează. Continuați cu o altă treime din amestecul de făină și amestecul de ciocolată rămas și terminați cu făina rămasă, amestecând până când toate ingredientele sunt încorporate și amestecul este neted. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.Umpleți puțurile de briose aproximativ trei sferturi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Așezați cratițele de briose una lângă alta în cuptor și coaceți timp de 8 minute. Rotiți tigăile din față în spate și dintr-o parte în alta și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul cupcakes-urilor iese curată, cu aproximativ 7 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Așezați tigăile pe rafturi de sârmă și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute.
1
Așezați cupcakes-urile răcite pe o foaie de copt (se pot atinge) și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijloc.Umpleți o cratiță medie cu 1 inch de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Pui BroilerPui Broiler
3
Așezați albușurile, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul curat al unui mixer de stand și bateți cu mâna pentru a combina. Cuibărește vasul peste cratiță, asigurându-te că fundul vasului nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Încălziți amestecul de albuș de ou, șoptind constant, până când zahărul s-a dizolvat și amestecul este fierbinte la atingere (aproximativ 120 km f pe un termometru citit instant), aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Transferați vasul într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Rotiți mixerul la mediu și bateți timp de 1 minut. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați vanilia și bateți până se încorporează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați glazura într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf de conducte stea de 1/2 inch și introduceți-o pe cupcakes. Se fierbe până când vârfurile încep să se rumenească, aproximativ 20 până la 30 de secunde—urmăriți cu atenție pentru a evita arderea. (Alternativ, puteți utiliza o lanternă de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
8
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 ore.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista