Cupcakes de ciocolată cu centru de Caramel sărat surpriză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată cu Centrul de Caramel sărat Surprise. Această rețetă servește 18. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca un desert ieftin. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de caramele, glazură gata de întins cu ciocolată bătută, răsuciri de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cupcakes de ciocolată cu centru de Caramel sărat surpriză, Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, și Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți cupele de briose aproximativ 3/4 pline.
Așezați caramelul pe centrul aluatului în fiecare cană; apăsați caramelul în aluat doar până când este acoperit.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați glazura în punga de decorare prevăzută cu vârful rotund #2
Începând de la marginea exterioară a cupcakes, glazura țevii în model spiralat, ridicându-se treptat la un vârf în centru; garnisiți cu covrigi.